T450 אוזניות קשת on ear של חברת ג'יי בי אל (JBL), עם אפשרות להגדלת הקשת ב 8 ס"מ
אוזניות T450
עיצוב האוזניות :
האוזניות עשויות מפלסטיק קשיח וחלק. האוזניות מגיעות בצבעים כחול / שחור / לבן חלק ללא תוספות צבע. וכמובן עם סמל של החברה על האוזניות, מה שנותן להם מראה מיוחד.
בשביל לחסוך במקום בזמן האחסון אפשר לקפל את האוזניות, החלק שמכסה את האוזן מסתובב ומתקפל לבפנים. ובשביל להגיע לרמת נוחות מקסימלית אפשר גם לסובב אותם לבפנים / לחוץ ולמעלה / למטה. וכמובן אפשר להגדיל את הקשת ב 4 ס"מ כל צד (8 סה"כ).

גם מעל האוזניות (החלק שמכסה את האוזן) וגם בחיבור של האוזניות לחוט יש את הסימנים R ו L. על אוזן ימין R ועל אוזן שמאל L, כדי שלא משנה מאיזה כיוון יסתכלו על האוזניות מיד ידעו איך לשים אותם.
הכבל לחיבור האוזניות שטוח (לא עגול כמקובל), כדי למזער את הקשרים בחוט של האוזניות. הכבל יוצא משתי האוזניות ומתחבר לחוט אחד באורך מטר ו-25 ס"מ לשימוש נוח באוזניות. על הכבל היוצא מאוזניה ימין נמצאת הדיבורית (בגודל 2 ס"מ) 13 מתחת לאוזניה.
על הדיבורית יש כפתור יחיד המשמש כדי לענות / לנתק שיחה. כשאין שיחה נכנסת אפשר להתחיל / להפסיק את השיר, בשתי לחיצות אפשר להעביר שיר קדימה.
נוחות:
האוזניות הם "אוזניות On-Ear" עשויות מפלסטיק קשיח, ומצוידות בכמה צירים (כמו שנראה בתמונה) המאפשרים התאמה בדיוק לראש של המשתמש. הם נוחות מאוד לטווח זמן קצר ויושבות טוב על הראש, כי הם ניתנות להתאמה בדיוק לראשך. אבל לאחר שלושת רבעי שעה עד שעה האוזניות מתחילות ללחוץ על האוזניים. כי הם מיוצרות בצורה שתתפוס טוב את הראש, כדי שהם לא יפלו מראשך גם במהלך ספורט.
לסקירה על עוד אוזניות קשת לחץ כאן
הצד הטכני :
איכות השמע:
איכות השמע של האוזניות טובה מאוד, המאפשר האזנה למוזיקה למשך זמן ארוך. הבס מורגש וטוב, דבר בסיסי בשביל הנאה מהמוזיקה. כשמדובר בצלילים נמוכים ועדינים, האוזניות לא מספקות ויש עוד לאן להתקדם. הצלילים הנמוכים כן נשמעים אבל הם יבשים וחסרי רגש, כדי לשפר את המוזיקה צריך להגביר את הווליום.
עצמת הווליום:
עוצמת הווליום של האוזניות חזקה מאוד, עד כדי כך שלא מומלץ להשתמש בהם בפול ווליום. ואם תגביהו את הווליום למאה אחוז ותניחו את האוזניות על השולחן, הם יכולות לשמש כרמקול. איכות המוזיקה לא נפגמת גם כשהווליום גבוהה, אבל כשהווליום גבוהה מדי איכות השמע כן נפגמת.
הדיבורית:
הדיבורית נמצאת בצד ימין 13 ס"מ מתחת לאוזן, היא שוקלת רק כ-6 גרם. כך היא לא מכבידה או מושכת את האוזניות.
היא מצוידת בכפתור כדי לענות לשיחה או כדי לנתק את השיחה (מתבצע על ידי לחיצה אחת על הכפתור). הכפתור משמש גם לשליטה על המוזיקה, לחיצה אחת להתחיל או להפסיק את השיר שתי לחיצות להעביר שיר קדימה (מוזכר גם למעלה).
איכות הדיבורית טובה מאוד, ובמהלך שיחה או הקלטה ישמעו אותך טוב. אבל בשיחה או הקלטה במקום רועש או עם רוחות, ישמעו את הרעש והרוחות.
לקנית קופסה לאוזניות באמזון – לחץ כאן
מפרט טכני | |
---|---|
נוחות האוזניות | טובה מאוד |
הגדלת הקשת ב - | 8 ס"מ סה"כ |
איכות שמע | מצוינת |
עוצמת ווליום | מצוינת |
איכת הדיבורית | טובה מאוד |
אורך הכבל | 1.25 מטר |
גודל הקופסה | אין |
משקל אוזניות | 145 גרם |
משקל קופסה | אין |
משקל כולל | 145 גרם |